Αφιέρωμα: Best of Εστιατόρια - Μεζεδοπωλεία 2025 | Ανακαλύψτε τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης (1ο μέρος)

Μεζέδες, ποτά, παρέες, όμορφη ατμόσφαιρα και απόλυτη διασκέδαση

- Newsroom

Όμορφα και ανεπιτήδευτα, με πραγματικό ενδιαφέρον για ποιοτικό φαγητό και καλό ποτό, τα μοντέρνα εστιατόρια - μεζεδοπωλεία επενδύουν στη μεγάλη ελληνική παράδοση της μοιρασιάς και της εξίσωσης «φαγητό ίσον διασκέδαση», απαντώντας με οικονομικό, ποιοτικό και χαρούμενο τρόπο στις απαιτήσεις του ελληνικού μας ταπεραμέντου.

Στην Θεσσαλονίκη τα σύγχρονα εστιατόρια - μεζεδοπωλεία είναι πολυάριθμα και πάμε μαζί να γνωρίσουμε ορισμένα από τα καλύτερα από αυτά, που μας περιμένουν στην επόμενη έξοδο μας για φαγητό, ποτό και διασκέδαση!

Λιμανάκι

limanaki1.jpg?v=0

Το Ουζάδικον «Το Λιμανάκι», που άνοιξε στις 4 Οκτωβρίου του 2024, φτιάχτηκε με αγάπη και μεράκι και με σκοπό να συνδυάσει την παράδοση με μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, αποτελώντας σημείο συνάντησης, για όλους! Στη Λεωφόρο Νίκης, την Παλιά Παραλία, σε έναν φωτεινό χώρο και με άπλετη θέα στη θάλασσα, σχεδόν στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους, θα βρείτε μία ποικιλία από ψάρια και θαλασσινά, αλλά κι επιλογές σε κρεατικά, που θα καλύψουν κάθε σας προτίμηση.

Από τα μικρά ψάρια, όπως η σαρδέλα, ο γαύρος, η κουτσομούρα, μέχρι τα μεγάλα, όπως το φαγκρί, η τσιπούρα ή το λαβράκι, ό,τι δοκιμάσετε, θα φέρνει τη θάλασσα στο πιάτο σας.

Πόσοι γνωρίζουμε, την ιστορία πίσω από κάθε κτήριο της Λεωφόρου Νίκης; Μπαίνοντας στο «Λιμανάκι», όχι μόνο θα γευτείτε κάποιες από τις πιο νόστιμες παραδοσιακές συνταγές, αλλά θα μάθετε και για την εμπορική και ιστορική σημασία του σημείου, όπου το 19ο αιώνα λειτουργούσε η σκεπαστή ψαραγορά της πόλης και στη συνέχεια, τον 20ο αιώνα, δύο από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία της: το «Splendid» και το «Mediterrane». Ο ίδιος ο χαρακτήρας του χώρου, θα κερδίσει όλες τις αισθήσεις σας! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Νίκης 9, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 228461

Ζύθος στα Λαδάδικα και στο Ντορέ

zythos1.jpg?v=0

O «Ζύθος», το εμβληματικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, που αποτελεί πλέον ιστορικό κομμάτι της, είναι η πρώτη μπυραρία που άνοιξε στην πόλη όταν, το Μάιο του 1990, στα Λαδάδικα, αξιοποιήθηκε και πάλι ένα μοναδικό, νεοκλασικό κτήριο του 1902 - εντυπωσιακό εξωτερικά κι εσωτερικά - όπου νωρίτερα στεγαζόταν ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία στην πόλη.

Λίγα χρόνια μετά, το 1995, δημιουργήθηκε το δεύτερο εστιατόριο στο «Ντορέ», στο χώρο του πρώην καφέ – ζαχαροπλαστείου, ακριβώς απέναντι από το Λευκό Πύργο. Ένας χώρος που αναπαλαιώθηκε - με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του – και που έγινε προσφιλής σε κάθε λάτρη της μπύρας και της καλής γαστρονομίας, προσφέροντας θέα στο σύμβολο της πόλης, αλλά και στο Θερμαϊκό κόλπο.

Σήμερα, και τα δύο εστιατόρια «Ζύθος», αποτελούν γαστρονομικά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, ως μπουτίκ για ελληνικές μπύρες και τοπικές γεύσεις, χώρους που έχουν ενταχθεί πλήρως στην ιστορία της κι έχουν ταυτίσει το όνομά τους με αυτή. Δείτε περισσότερα…

Ζύθος στα Λαδάδικα: Κατούνη 5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 540284

Ζύθος στο Ντορέ: Στρ. Τσιρογιάννη 7, περιοχή Λευκού Πύργου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 279010

Ουζερί Λόλα

oyzeri-lola1.jpg?v=0

Στο «Ουζερί Λόλα» οι άνθρωποι παραμένουν ταπεινοί και δεν τους αρέσει να μιλούν πολύ για τον εαυτό τους. Τους ενδιαφέρει, κυρίως, να ξεχωρίζουν για την παρεϊστικη ατμόσφαιρα και την έντιμη εξυπηρέτηση που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια και που έχει συμβάλει σε αυτό, που για τους ίδιους είναι το πιο σημαντικό: να σχηματιστούν παρέες που γνωρίζουν, πλέον, η μία την άλλη και στο να γίνει το νούμερο 10 της οδού Αγαπηνού, ένα στέκι για ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε επαγγέλματος, ιδιαίτερα προσφιλές στους εκπροσώπους της καλλιτεχνικής σκηνής της πόλης, αλλά και σε πολιτικούς, που μαζεύονται εδώ για να απολαύσουν το τσιπουράκι ή το ουζάκι τους, μαζί με εκλεκτούς μεζέδες.

Η ιστορία εδώ ξεκινά από το 1988, όταν ο πατέρας των σημερινών ιδιοκτητών, ο Καβαλιώτης Γιάννης Γκίνης, ξεκίνησε να λειτουργεί το συγκεκριμένο κατάστημα ως καφενείο, αποκτώντας σταδιακά, τους πρώτους σταθερούς θαμώνες.

Στα τέλη του 1991, τα δύο του παιδιά, Αντώνης και Λόλα, ανέλαβαν να μετατρέψουν το αρχικό καφενείο σε ουζερί, που κράτησε το όνομα του πατέρα τους έως το 2007, οπότε και βαπτίστηκε «Λόλα», από τη χρυσοχέρα ιδιοκτήτρια και μαγείρισσά του, που καταθέτει καθημερινά την ψυχή της στην κουζίνα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγαπηνού 10, περιοχή Καμάρας, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 276201

Σουρτούκω

soyrtouko1.jpg?v=0

Για μία πετυχημένη συνταγή απαιτούνται όχι απαραίτητα πολλά, αλλά σίγουρα ποιοτικά συστατικά. Στην περίπτωση του σύγχρονου μεζεδοπωλείου «Σουρτούκω» το success story χρειάστηκε ένα δίδυμο με έντονο ταπεραμέντο, έναν χώρο με προσωπικότητα και φαγητό με φαντασία.

Πίσω από αυτό το πετυχημένο γευστικό εγχείρημα βρίσκονται δύο άνθρωποι με εμπειρία στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, η Ιφιγένεια Κουμούλα και ο Νίκος Καρανίδης.

Τη «Σουρτούκω» θα τη βρείτε σε ένα πλακόστρωτο όμορφο δρομάκι στα Λαδάδικα. Ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο για όσους αγαπούν το ενδιαφέρον και ποιοτικό φαγητό, εκεί ακριβώς που χτυπά η καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Μακριά από την πολυκοσμία, σε έναν χώρο με industrial στοιχεία, η «Σουρτούκω» σερβίρει από τον Απρίλιο του 2019 «περπατημένες» γευστικές προτάσεις εμπνευσμένες από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λυκούργου 3, Λαδάδικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 555325

Κιβωτός Των Γεύσεων

kivotos-ton-geuseon4.jpg?v=0

Από το 1997 μέχρι σήμερα, έχουν περάσει 27 χρόνια και η «Κιβωτός των Γεύσεων» τα μετράει όλα, ένα προς ένα. Ένα από τα παλαιότερα, πλέον, μεζεδοπωλεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, από την πλευρά που πλησιάζει στην Πανεπιστημιούπολη, αποτελεί από τότε που πρωτοάνοιξε αγαπημένο στέκι φοιτητών αλλά και ανθρώπων όλων των ηλικιών. Η ιδανική της θέση, κοντά στη Ροτόντα, με θέα στο μνημείο και στο πάρκο που γειτνιάζει, προσφέρει όμορφες στιγμές, κάτω από τη δροσιά των δέντρων. Και ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για κρέας και θαλασσινά, υπό… σκιά.

Η «Κιβωτός Των Γεύσεων» είναι ένα μεζεδοπωλείο φιλόξενο για όλους, με κουζίνα που συνδυάζει ελληνικές, μεσογειακές κι ανατολίτικες γεύσεις.

Πίσω ακριβώς από τη Ροτόντα και το πάρκο της που συναντά την Αρμενοπούλου, με θέα στο μνημείο και σε απόσταση μόλις 2’ από την Καμάρα, προσφέρει ένα περιβάλλον ευχάριστο, ιδανικό για διασκέδαση κι εξαίρετα γεύματα, με κρασάκι ή αυθεντικές τσιπουροκαταστάσεις και ουζοποσίες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 26, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 211711

Τσιρ-Τσιρ Μεζέ

tsir-tsir-meze1.jpg?v=0

Μια όμορφη βόλτα στην Αριστοτέλους – δεν γίνεται αλλιώς – θα σε φέρει και στην Ερμού. Θεσσαλονίκη χωρίς Ερμού, αδιανόητο. Και Ερμού χωρίς Μοδιάνο, ασυγχώρητο! Κοντά στην φιλόξενη καρδιά τής πόλης – έτσι είναι και το σωστό, δηλαδή – βρίσκεται και το εκλεπτυσμένο στομαχάκι της…

Στοά Μοδιάνο. Παλιά ονομαζόταν Κεντρική Στοά Τροφίμων. Ένας αιώνας ύπαρξης. Δέκα δεκαετίες πλούσιας εμπειρίας στις νοσταλγικές μυρωδιές, στις ψαγμένες γεύσεις, στα λιμπιστερά χρώματα. Πέρασμα δοκιμασμένων μαγείρων, τακτική βόλτα αρχοντικών καλοφαγάδων, συχνή διέλευση όσων γνωρίζουν ν’ απολαμβάνουν το νόστιμο φαγητό: το καλοετοιμασμένο, το καλομαγειρεμένο, το καλοσερβιρισμένο…

Στέκεσαι, λοιπόν, ακριβώς εκεί που η καρδιά αγκαλιάζει το στομάχι. Πακέτο πάνε αυτά. Οι σπιτικές μυρωδιές σε καθήλωσαν. Τα ελκυστικά χρώματα πλημμύρισαν τα μάτια τής ψυχής σου. Γαλήνεψε η καρδιά… Το μυαλό ανακαλεί όμορφες αναμνήσεις και το τραπέζι γράφεται με κεφαλαίο Ταυ. Ας κάνει τώρα και το στομαχάκι την γιορτή του… Ας ξανοιχτεί ελεύθερα η γεύση σου στην παραδοσιακή κουζίνα, στο οικογενειακό τραπέζι, στο πρόσχαρο και φιλικό τσιμπούσι. Ακούς το τηγανάκι που τσιτσιρίζει; Καλώς όρισες στο Τσιρ-Τσιρ Μεζέ! Δείτε περισσότερα…

Τσιρ Τσιρ Κέντρου - Ερμού 26
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 283739

Τσιρ Τσιρ Ευόσμου - Καραολή και Δημητρίου 9, απέναντι από το ΙΚΑ του Ευόσμου (πρώην «Σαράντα Κύματα»)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 759000

Στάφυλος Γη

stafilos-gi1.jpg?v=0

Έχει μία ρομαντικότητα η Αποστόλου Παύλου, ο δρόμος που στο ύψος του Τούρκικου Προξενείου ενώνει το κέντρο με την Άνω Πόλη και η «Στάφυλος Γη», που άνοιξε το 2022 στο νούμερο 24 της οδού, συνεισφέρει με τα δικά της εκλεκτά πιάτα στο γευστικό κομμάτι της περιοχής. Μία «περιποιημένη ταβέρνα», όπου οι αγαπημένες σε όλους επιλογές σε κρέας και θαλασσινά προσφέρονται στην πιο value for money εκδοχή τους και παρουσιάζονται όμορφα και δημιουργικά, ώστε να ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις σας!

Στη «Στάφυλο Γη» θα δοκιμάσετε τα αγαπημένα σας πιάτα ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, συνοδευόμενα από ταιριαστές sauce και πολύχρωμες σαλάτες, συνδυασμένα πάντα με το καλύτερο κρασί για κρέας ή ψάρι. Το ίδιο το όνομα, άλλωστε, αναδεικνύει τη σημασία που έχει το καλό κρασί για τους ανθρώπους του καταστήματος.

Εδώ θα βρείτε γευστικές δημιουργίες με πολύ μεράκι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και μια εμπειρία που ξυπνά τις αισθήσεις και γεμίζει τη στιγμή με αυθεντική απόλαυση! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αποστόλου Παύλου 24, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 205718

Το Δίχτυ

to-dichti1.jpg?v=0

Όταν άνοιξε το εστιατόριο «Το Δίχτυ» στην πλατεία Άθωνος, μέσα στη δεκαετία του ’90, λίγα ήταν τα βολιώτικου στυλ μεζεδοπωλεία που υπήρχαν στη Θεσσαλονίκη, ειδικά στο κέντρο. Αυτό ήταν και η αφορμή για τη δημιουργία του, καθώς ο Βολιώτικης καταγωγής ιδιοκτήτης του, Φώτης Λυκούρης, θέλησε να φέρει όλη τη φιλοσοφία της γενέτειράς του ως προς το μεζέ, σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του ιστορικού κέντρου της συμπρωτεύουσας.

Ήταν η εποχή που είχε αρχίσει να δημιουργείται ο πεζόδρομος στην περιοχή, να αναδεικνύεται η Άθωνος ως ένας προορισμός για τις καθημερινές αγορές και να αποκτούν τα στενά της μία πιο φροντισμένη μορφή. Θέλοντας να συμβάλουν στη διατήρηση της παράδοσης εν γένει, ο σημερινός ιδιοκτήτης μαζί με έναν φίλο του τότε Θεσσαλονικιό, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα εστιατόριο, που σήμερα είναι από τα παλαιότερα της περιοχής και που εδώ και μία εικοσαετία, ανήκει αποκλειστικά, στον Φώτη Λυκούρη.

Η παράδοση του Βόλου ως προς τους μεζέδες που συνοδεύουν το τσίπουρο, κρατεί από τουλάχιστον έναν αιώνα πριν κι έχει να κάνει με την ευρύτερη παράδοση της αλιείας στην όμορφη πόλη της Μαγνησίας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Δήμητσα 18 και Δραγούμη, Πλατεία Άθωνος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 267063

Μεζεδοπωλείο Κρίταμος

mezedopolio-kritamos2.jpg?v=0

Κρίταμος. Το παραθαλάσσιο φυτό, που από τα βράχια φτάνει στα πιάτα μας, δίνοντας τη χαρακτηριστική αλμυρή του γεύση, σαν «χάδι» από κύμα. Στο Μεζεδοπωλείο «Κρίταμος», στο νούμερο 38 της οδού Τυρολόης, στην Τούμπα, δίπλα στο Γήπεδο του ΠΑΟΚ, ο ιδανικός αυτός μεζές για τσίπουρο, έχει την τιμητική του.

Θα τον βρείτε σε σαλάτες ή ως τουρσί, σε ένα μενού που χαρακτηρίζεται κυρίως από γεύσεις θαλασσινές, φρέσκες κι εποχικές και για το οποίο ο Chef εμπνέεται, ανάλογα με την ημέρα και τα διαθέσιμα προϊόντα της.

Τέσσερα χρόνια κλείνει φέτος το Μεζεδοπωλείο «Κρίταμος», που «μυρίζει» θάλασσα και νησιώτικη ατμόσφαιρα, αποπνέει χαλάρωση και φιλική διάθεση και προτιμάται από κόσμο κάθε ηλικίας, που ξέρει πώς να απολαύσει το τσίπουρό του ή ένα ποτήρι κρασί της αρεσκείας του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τυρολόης 38, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 951396

Άμπελος

ampelos1.jpg?v=0

Στο νούμερο 3 της οδού Δόμνας Βισβίζη, στην Πυλαία, το μεζεδοπωλείο «Άμπελος» κλείνει 30 χρόνια λειτουργίας κι αποτελεί μία μικρή «όαση» πρασίνου, που σας δίνει τη δυνατότητα να «αποδράσετε» για λίγο από την πολύβουη πόλη. Άνοιξε τις πόρτες του το 1994 από το Ρίζο Πατούση -με όνομα εμπνευσμένο από τη σημαντική θέση που κατέχουν η άμπελος κι ο οίνος στην Εκκλησία- και εδώ και τρεις δεκαετίες, προσφέρει τις νόστιμες γεύσεις και τη δροσιά του, σε όποιον το επισκεφθεί.

Στην «Άμπελο», τα αμπέλια γύρω από τα τραπέζια, φυτεύτηκαν από τον ίδιο τον αρχικό ιδιοκτήτη. Σήμερα, την επιχείρηση διαχειρίζεται, πλέον, η δεύτερη γενιά της οικογένειας, τα αδέρφια Δημήτρης και Γιάννης, με τους γονείς τους Ρίζο και Στέλλα να συνεχίζουν να προσφέρουν στην κουζίνα κι όχι μόνο. Έχοντας δίπλα τους, τους συνεργάτες τους -μάγειρες και υπόλοιπη ομάδα, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί για εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες- λειτουργούν ως μία οικογένεια, που ως βασική της φιλοσοφία έχει, πάντα, την πίστη στον ανθρώπινο παράγοντα, το νόστιμο φαγητό και το ζεστό χαμόγελο.

Στο μενού, επικρατεί το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, οι απλές γεύσεις, τα αγνά υλικά και οι καλές πρώτες ύλες, σε μία προσπάθεια να διατηρηθούν αναλλοίωτες οι συνταγές των γιαγιάδων και των παππούδων και να προσφερθούν αυτούσιες, σε κάθε γεύμα. Από τα γεμιστά κολοκυθάκια αβγολέμονο, το τουρλού, το γεμιστό με ρύζι καλαμάρι ή το γουρουνόπουλο με μελιτζάνα στο φούρνο, κάθε γεύση θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια και θα ξυπνήσει μνήμες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Δόμνας Βισβίζη 3, Κωνσταντινοπολίτικα, Πυλαία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 941021

Mostra

mostra2.jpg?v=0

Λίγο πριν κλείσει τον έναν χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του, το εστιατόριο «Mostra» διανύει το φθινόπωρο του 2024, με ένα ανανεωμένο μενού και πολλή διάθεση για νόστιμες δημιουργίες, που θα σας μείνουν αξέχαστες. Στο νούμερο 22 της οδού Γυμνασιάρχου Βασιλείου Μυστακίδου, στη Χαριλάου, ο όμορφα στημένος αυτός χώρος έχει ήδη καθιερωθεί ως μία εστιατοριακή επιλογή, για θαμώνες όχι μόνο της περιοχής, αλλά κι ολόκληρης της πόλης κι εκτός αυτής. Το «Mostra», είναι από τα καλύτερα new entries του 2024 και σας προτείνουμε να τo δοκιμάσετε το συντομότερο!

Καλωσορίσατε λοιπόν, στον κόσμο των γεύσεων, των πιο εκλεκτών μεζέδων -με άρωμα παράδοσης μεν, προσαρμοσμένων στις σύγχρονες τάσεις δε - φτιαγμένων από φρέσκα υλικά κι αυθεντικές συνταγές, που θα καλύψουν κάθε γευστική σας επιθυμία.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του «Mostra»: του καλού φαγητού, της καλής παρέας και της απόλυτης απόλαυσης σε κάθε μπουκιά, από γεύσεις ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, που επιμελείται με αγάπη και μεράκι η Chef Αναστασία Μπέκα, από τον Οκτώβριο του 2023, οπότε και δημιούργησε το πρώτο αυτό, προσωπικό της γαστρονομικό project. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γυμνασιάρχου Βασιλείου Μυστακίδου 22, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 316162

Στρόβολος

strovolos4.jpg?v=0

Σκεφθείτε να γευματίζετε τα αγαπημένα σας κρεατικά, μαγειρεμένα απλά και παραδοσιακά, σε έναν χώρο που θα σας θυμίσει την κουζίνα της γιαγιάς σας…κι έχετε το «Στρόβολο». Είναι το νέο στέκι – ωδή στην κρεατοφαγία, που άνοιξε μόλις αρχές Ιουνίου, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου 12 & 17ης Νοεμβρίου, στα Κωνσταντινουπολίτικα.

Σε μία open kitchen, όπου η φωτιά καίει μόνιμα -με μοναδική καύσιμη ύλη το κάρβουνο- θα δείτε το Chef, Κωνσταντίνο Βανίδη να βάζει όλη του την τέχνη σε παραδοσιακά εδέσματα, μαγειρεμένα με συνταγές της γιαγιάς, ενώ όλος ο χώρος, σας καλεί σε ένα γευστικό «ταξίδι» - επιστροφή στις… ρίζες!

Και το αυτό γαστρονομικό εγχείρημα ήδη προχωρά εξαιρετικά, με τα απογεύματα και τα βράδια, ειδικά, να προσελκύουν πολύ κόσμο.

Ο χώρος, εκπέμπει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Πρόκειται για ένα μερακλίδικο στέκι, με σκεύη που «μυρίζουν» παράδοση - όπως τα γουδιά και τα γουδοχέρια και οι ξύλινες κουτάλες και σπάτουλες που κοσμούν τους τοίχους - το παλιό ποδήλατο που σας χαιρετά από το μπαλκονάκι, παλιές φωτογραφίες, η μαντεμένια σόμπα με τα μπακιρένια σκεύη, η παλιά ζυγαριά και φυσικά τα ξύλα, τοποθετημένα ευλαβικά, να περιμένουν τη σειρά τους για να συνεισφέρουν στο μαγείρεμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μεσολογγίου 12 & 17ης Νοεμβρίου, Κωνσταντινουπολίτικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 953274

Loader