Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αξιολογεί θετικά το σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2026
Σύμφωνα με το φθινοπωρινό πακέτο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου
Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν διά ζώσης & live streaming την παρασκευή τριών πρωτότυπων συνταγών υψηλής διατροφικής αξίας
- Newsroom
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν vegan σεμινάριο «Μαγειρεύοντας με Tofu», που φιλοξένησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης. Στο ταχύρυθμο πρόγραμμα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (επιπέδου 2) Δέλτα συμμετείχαν σπουδαστές, επαγγελματίες μάγειρες, Chef και όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το χώρο της Μαγειρικής και πιο συγκεκριμένα με τη Vegan Κουζίνα.
Η διάσημη food blogger και δημιουργός του “When Helen Cooks”, Ελένη Ταϊρίδου, ήταν εκεί για να αποκαλύψει όλα τα μυστικά της χορτοφαγικής διατροφής. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν διά ζώσης & live streaming την παρασκευή τριών πρωτότυπων συνταγών υψηλής διατροφικής αξίας, vegan chocolate mousse, vegan scramble και τραγανό tofu στο τηγάνι, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη και να τις δοκιμάσουν.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο ΚΔΒΜ2 , αλλά και ένα αναλυτικό corpus με τις συνταγές, το οποίο επιμελήθηκε η εισηγήτρια Ελένη Ταϊρίδου και περιείχε πληροφορίες για το tofu, την ιστορία του, τις μορφές και τις πολλαπλές χρήσεις του.
Το ΚΔΒΜ2 του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με γνώμονα την επιμόρφωση και την εξειδίκευση επαγγελματιών, έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά σεμιναρίων “Vegan Cooking Seminar & Workshop” συνολικής διάρκειας 120 ωρών, που έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη vegan μαγειρική φιλοσοφία, μέσα από τη θεωρία και την πράξη.
Σύμφωνα με το φθινοπωρινό πακέτο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου
Παράλληλα, ο γενικός δείκτης παρουσίασε αύξηση 0,1% τον Οκτώβριο 2025 σε σύγκριση με τον δείκτη του Σεπτεμβρίου 2025
Άλμα 7,7% πανελλαδικά - Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΤτΕ
Αντίθετα, στο σύνολο των επιχειρήσεων των υπηρεσιών εστίασης ο κύκλος εργασιών το γ' τρίμηνο του 2025 ανήλθε σε 3.977.114 χιλ. ευρώ