Apallou Bar Ristorante Italiano: Το αγαπημένο στέκι της Μητροπόλεως, φορά τα … ιταλικά του!
Νέα εποχή, με στροφή στις ιταλικές γεύσεις
Υψηλών προδιαγραφών γαστρονομία, βασισμένη σε εμπειρία με όνομα!
Το 2025 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το χώρο του catering στη Θεσσαλονίκη, με το λανσάρισμα του “Plan G catering”, του νέου γαστρονομικού project που φέρει την υπογραφή του γνωστού εστιατορίου “Το Μανιτάρι” στη Σοφούλη και που μεταφέρει τις βραβευμένες γεύσεις του, σε κάθε σας εκδήλωση!
Η ιδέα προέκυψε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Γιάννη Ζιάγκα και της Νίκης Τσερέπη που, μετά από χρόνια επιτυχημένης πορείας στο “Μανιτάρι”, θέλησαν να δημιουργήσουν μια υπηρεσία catering που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, με την αυθεντική γεύση του εστιατορίου τους.
Η φιλοσοφία του “Plan G catering” βασίζεται στην ποιότητα και την προσωπική φροντίδα κάθε εκδήλωσης. Σε αντίθεση με τα μεγάλα, τυποποιημένα catering, η ομάδα επιλέγει να αναλαμβάνει κυρίως μικρότερες, πιο προσεγμένες εκδηλώσεις, ώστε η εμπειρία του πελάτη να είναι μοναδική κι ολοκληρωμένη.
Από γάμους και private events έως εταιρικές εκδηλώσεις και ιδιωτικά δείπνα στο σπίτι, το “Plan G” αναλαμβάνει να οργανώσει κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας επιλογές live cooking, μπουφέ, ή a la carte μενού, με την παράλληλη κάλυψη του service.
Η ανάγκη για ένα τέτοιο ποιοτικό catering υπήρχε έντονα στην πόλη, όπως διαπίστωσε η Νίκη Τσερεπή μέσα από τη συνεργασία της με επαγγελματίες του χώρου. Εισπράττοντας παράλληλα, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει το “Μανιτάρι” όλα αυτά τα χρόνια και καθώς πολλοί πελάτες ζητούσαν ένα πλήρες και ολοκληρωμένο catering για τις εκδηλώσεις τους, το “Plan G” ήρθε για να καλύψει αυτή την ανάγκη, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε event να έχει την υπογραφή ποιότητας και γεύσης που χαρακτηρίζει το πολυβραβευμένο εστιατόριο!
Το μενού του “Plan G”, είναι πιστή αντανάκλαση της κουζίνας του εστιατορίου “Το Μανιτάρι” και φέρει, φυσικά, την υπογραφή του βραβευμένου του Chef, Δημήτρη Παμπόρη και την επιμέλεια του executive chef Θοδωρή Καλοιδη . Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν αγαπημένα πιάτα, όπως κοτόπουλο με λάδι τρούφας, μαζί με δημιουργίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις της εκάστοτε εκδήλωσης. Η ομάδα του project συνεργάζεται στενά με τους πελάτες της, δημιουργώντας προτάσεις που ταιριάζουν στο στυλ και τη φιλοσοφία κάθε event.
Η εμπειρία της ομάδας του, οι πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και η αφοσίωση στο service είναι στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Το team του “Plan G” εγγυάται αξιοπιστία και επαγγελματισμό σε κάθε στάδιο: από το στήσιμο της εκδήλωσης μέχρι τα τραπέζια, τα πιάτα, τα ποτήρια και τα σερβίτσια. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα private cheffing, κατά την οποία οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία μαγειρικής επί τόπου, στο χώρο τους, μέσα από ένα ζωντανό, γαστρονομικό θέαμα.
Το feedback από τις πρώτες εκδηλώσεις ήταν εξαιρετικά θετικό, επιβεβαιώνοντας την αξία της ιδέας και την ποιότητα των υπηρεσιών. Οι πελάτες αναδεικνύουν την προσοχή στη λεπτομέρεια, την ευελιξία στις επιλογές και την απόλυτη συνέπεια στην εξυπηρέτηση.
Με το “Plan G”, η εμπειρία του εστιατορίου “Το Μανιτάρι” έρχεται απευθείας στον χώρο σας, φέρνοντας υψηλή γαστρονομία, προσωπική φροντίδα και μια μοναδική αίσθηση εκλεπτυσμένης διασκέδασης σε κάθε εκδήλωσή σας. Είτε πρόκειται για βίλα, εκκλησία ή private event, η ομάδα του “Plan G”, εγγυάται ότι η κάθε στιγμή θα σας μείνει αξέχαστη!
Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 57 (Εμπορικό Κέντρο Σοφούλη), Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 407793 ή 6973 444312
Instagram
Νέα εποχή, με στροφή στις ιταλικές γεύσεις
Ένας πολυτελής χώρος περιποίησης που συνδυάζει αισθητική, εξειδίκευση και καινοτομία
Μια γλυκιά παράδοση, που χτίστηκε με αγάπη!
Από τον Αύγουστο του 2024, το νέο hot-spot για την περιποίηση μαλλιών και νυχιών στην Καλαμαριά