Στο Αναντάμ Παπαντάμ στην Πυλαία, σας περιμένουν αμέτρητα γευστικά ταξίδια

Μία Gastropub για όλα τα γούστα

“Αναντάμ Παπαντάμ”, όπως λέμε “από μητέρα και πατέρα”, “από παλιά”, “από γενιά σε γενιά”. Ο ομώνυμος χώρος που θα βρείτε στο νούμερο 13 της οδού Πολυτεχνείου, στην Πυλαία, μετουσιώνει την έννοια καθ’ όλα, καθώς η ιστορία του είναι μεγάλη και κρατά από το 1963. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση, με το πέρας του χρόνου συνδυάζει τέλεια τους όρους του ουζερί και της gastropub και υπόσχεται να σας παρασύρει σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χθες, τόσο μέσα από τις γεύσεις της που ξεχωρίζουν, όσο και μέσα από το retro διάκοσμο και τη ζεστή της ατμόσφαιρα.

anantam-papantam-2.jpg?v=0
anantam-papantam-3.jpg?v=0

Μία gastropub, ελληνιστί “γαστροταβέρνα”, που είναι ένας χώρος που συνδυάζει την χαλαρή ατμόσφαιρα μιας παραδοσιακής παμπ με την εμπειρία ενός εστιατορίου υψηλής ποιότητας – όπως ξεκίνησε, δηλαδή, στο Λονδίνο των αρχών του ‘90. Εστιάζει στην εξυπηρέτηση φαγητού με έμφαση στην ποιότητα και στην καινοτομία, συνδυάζοντας το με μια μεγάλη ποικιλία ποτών, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων μπυρών και cocktails.

anantam-papantam-4.jpg?v=0

Μία οικογενειακή παράδοση που συνεχίζεται

Το εστιατόριο «Αναντάμ Παπαντάμ» στην Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη ιστορία από το 1963 σας υποδέχεται καθημερινά και ανελλιπώς και σας προσφέρει υπέροχες γεύσεις της Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας.

Σε μία ατμόσφαιρα χαλαρή, ανάμεσα σε ξύλινα έπιπλα και με μία όμορφη, περιτριγυρισμένη από πράσινο αυλή στο πίσω μέρος, ο Δημήτρης, ιδιοκτήτης του χώρου, συνεχίζει την παράδοση, προσφέροντάς σας επιλογές σε καφέ, φαγητό και ποτό όλες τις ώρες τις ημέρας.

anantam-papantam-5.jpg?v=0
anantam-papantam-6.jpg?v=0

Το μενού περιλαμβάνει τόσο κρέας, όσο και ψάρι, σε προτάσεις που θα σας εντυπωσιάσουν γευστικά και οπτικά. Δοκιμάστε το εκμέκ μπαλίκ – φρέσκο φιλέτο ψαριού με ψωμάκι σε μελάνι σουπιάς – το κριθαρότο γαρίδας, την τηγανιά τόνου, τα φαλάφελ με γαρίδες και κινόα, τα παστά κι αλίπαστα κι άλλες προτάσεις σε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά.

anantam-papantam-7.jpg?v=0
anantam-papantam-8.jpg?v=0

Στα κρεατικά τα αβγά με καβουρμά, το μοσχαρίσιο συκώτι, τα κεφτεδάκια που ξεχωρίζουν, αλλά και η χοιρινή τηγανιά κι ο χειροποίητος γύρος τους, έρχονται να δέσουν με τις πολλές φρέσκες, δροσερές σαλάτες.

anantam-papantam-9.jpg?v=0
anantam-papantam-10.jpg?v=0
anantam-papantam-11.jpg?v=0
anantam-papantam-12.jpg?v=0

Κάθε πιάτο με αγνά υλικά, ποιοτικά και φρέσκα, προερχόμενα από ντόπιους παραγωγούς, σας προσφέρει την καλύτερη γευστική εμπειρία.

anantam-papantam-13.jpg?v=0
anantam-papantam-14.jpg?v=0

Ως gastropub είναι, επίσης, ιδανικός προορισμός για έναν χαλαρό καφέ ή για ένα πραγματικά ξεχωριστό, δροσιστικό cocktail.

Ταξιδεύοντας στο χρόνο

Το περιβάλλον του “Αναντάμ Παπαντάμ” είναι οικογενειακό, χαλαρό και αρκετά ρετρό, ικανό να σας μεταφέρει από μόνο του σε άλλες εποχές και να προσφέρει μοναδικές στιγμές σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

anantam-papantam-15.jpg?v=0

Δε χρειάζεται να παραγγείλετε περίπλοκα πιάτα από το μενού. Εάν επιθυμείτε απλά να “τσιμπήσετε” έναν μεζέ για ούζο, μπύρα ή κρασί, το μενού θα σας καλύψει και θα σας εξυπηρετήσει απόλυτα! Η κάβα, άλλωστε, προσφέρει άφθονες επιλογές σε ελληνικούς οίνους κι αποστάγματα, αλλά και σε κλασσικά ποτά και cocktails, ώστε να διαλέξετε αυτό που προτιμάτε κάθε φορά! Στο τέλος, θα σας περιμένει σπιτικό γλυκό.

anantam-papantam-16.jpg?v=0
anantam-papantam-17.jpg?v=0
anantam-papantam-18.jpg?v=0

Το γεύμα σας θα συνοδέψει η κατάλληλη jazz ή ελαφριά ελληνική μουσική, ανάλογα με την ώρα. Κάθε μέρα, στο “Αναντάμ Παπαντάμ”…που από γενιά σε γενιά έχει φτάσει να αποτελεί, εξήντα δύο χρόνια μετά, κομμάτι της ιστορίας, της πόλης!

Tip 1: H κουζίνα του “Αναντάμ Παπαντάμ” λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως τις 23.00.

Tip 2: Στην περιοχή λειτουργεί ελεύθερο δημοτικό parking.

anantam-papantam-19.jpg?v=0
anantam-papantam-20.jpg?v=0

Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 13, Πυλαία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 323666
Facebook
Instagram

Loader