Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Η μπύρα Carlsberg στο εξής θα παράγεται στην Θεσσαλονίκη
Η μονάδα παραγωγής στη Σίνδο θα αναλάβει την παραγωγή του βασικού brand του ομίλου Carlsberg
Στο Δοξάτο οι εγκαταστάσεις της μικροζυθοποιίας
- Newsroom
Τον τρόπο για να διατηρεί περισσότερες ημέρες φρέσκια τη μπύρα, βρήκε μία μικρή εταιρεία ζυθοποιίας στη Δράμα. Πρακτικά, οι άνθρωποι της μικροζυθοποιίας από το Δοξάτο έφτιαξαν μία πατέντα, με την οποία επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής της φρέσκιας μπύρας και ταυτόχρονα ο μεγάλος όγκος του βαρελιού-πατέντα προσφέρει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να διαθέτει άμεσα πολύ μεγαλύτερες ποσότητες και να οργανώνει καλύτερα τις παραγγελίες της.
Δείτε την πατέντα στο βίντεο της ΕΡΤ-3 που ακολουθεί:
Η μονάδα παραγωγής στη Σίνδο θα αναλάβει την παραγωγή του βασικού brand του ομίλου Carlsberg
Βαρυσήμαντη Πατριαρχική ομιλία στην Caserta της Ιταλίας
Συνολικά είχαν υποβληθεί 9.056 αιτήσεις για την κάλυψη των 1.775 διαθέσιμων θέσεων στα Πρότυπα και 328 αιτήσεις για 380 θέσεις στα Πρότυπα Εκκλησιαστικά Σχολεία
Κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 36,2 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 685 ευρώ