Δράμα: Μικροζυθοποιία βρήκε πατέντα για να επιμηκύνει τον χρόνο ζωής της φρέσκιας μπύρας (βίντεο)

Στο Δοξάτο οι εγκαταστάσεις της μικροζυθοποιίας

- Newsroom

Τον τρόπο για να διατηρεί περισσότερες ημέρες φρέσκια τη μπύρα, βρήκε μία μικρή εταιρεία ζυθοποιίας στη Δράμα. Πρακτικά, οι άνθρωποι της μικροζυθοποιίας από το Δοξάτο έφτιαξαν μία πατέντα, με την οποία επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής της φρέσκιας μπύρας και ταυτόχρονα ο μεγάλος όγκος του βαρελιού-πατέντα προσφέρει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να διαθέτει άμεσα πολύ μεγαλύτερες ποσότητες και να οργανώνει καλύτερα τις παραγγελίες της.

Δείτε την πατέντα στο βίντεο της ΕΡΤ-3 που ακολουθεί:


Loader