H Ioniki στην ARTOZA 2025!
Από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2025 στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo
Αυτό το αλμυρό κέικ με τυρί και ζαμπόν, θα σας εκπλήξει ευχάριστα
- Newsroom
Αν έχετε συνηθίσει στα γλυκά κέικ, τότε αυτό το αλμυρό κέικ με τυρί και ζαμπόν, θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
Για το αλμυρό κέικ, κοσκινίζουμε πρώτα το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε τα αυγά στο μίξερ για 3-4΄ να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το βούτυρο και τη γραβιέρα. Δουλεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά. Εναλλάξ ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το γάλα. Αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος, με ένα κουτάλι, ανακατεύουμε στο μείγμα για το αλμυρό κέικ το ψιλοκομμένο ζαμπόν και το σχοινόπρασο.
Αλείφουμε με βούτυρο και αλευρώνουμε καλά μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε στους 175 βαθμούς C σε αέρα στη μεσαία σχάρα για περίπου 50΄, έως ότου, μπήγοντας τη μύτη του μαχαιριού, αυτή να βγαίνει στεγνή (δείγμα ότι το κέικ ψήθηκε καλά).
Μάθετε και όλα τα μυστικά επιτυχίας για να φτιάχνετε πάντα τα πιο νόστιμα κέικ για τους αγαπημένους σας!
Δείτε τη συνταγή εδώ
Από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2025 στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo
Η διοίκηση της εταιρείας ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους εργαζομένους
Το «Έξω Καρδιά» party πραγματοποιήθηκε στον χώρο των «Βομβιδίων»
Η έκθεση λαμβάνει χώρα από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου στο Las Vegas Convention Center