H μεγάλη γιορτή της Γαστρονομίας επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στις 4 & 5 Απριλίου

Δύο μέρες, 15 καταξιωμένοι chefs και pastry chefs και 8 συναρπαστικά live cooking sessions

- Newsroom

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, το κορυφαίο γαστρονομικό event της Θεσσαλονίκης «AKMI Gastronomy Festival» επιστρέφει στις βραβευμένες κουζίνες του «Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ της Ευρώπης», για ένα δημιουργικό διήμερο γεμάτο γευστικές εκπλήξεις, αφιερωμένο στη σύγχρονη σκηνή της γαστρονομίας.

Δύο μέρες, 15 καταξιωμένοι chefs και pastry chefs και 8 συναρπαστικά live cooking sessions με δημιουργίες που ενθουσιάζουν τις αισθήσεις, εκλεκτές πρώτες ύλες και καινοτόμες τεχνικές από κάθε σημείο του παγκόσμιου γαστρονομικού χάρτη: από τη γευστική περιπλάνηση στην Ιαπωνία και τις ασιατικές επιρροές, έως το ιταλικό fusion, το λατινοαμερικάνικο street food, την comfort κουζίνα και τις μοναδικές γεύσεις της Μεσογείου.

gastronomy-festival-2024-thess-1200x1200.jpg

Το Gastronomy Festival του ΙΕΚ ΑΚΜΗ απευθύνεται σε σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης, επαγγελματίες του χώρου, food bloggers & influencers αλλά και στους λάτρεις της δημιουργικής κουζίνας, στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Στόχος του Φεστιβάλ, που βαδίζει αισίως στην 7η διοργάνωσή του, παραμένει η ανάδειξη της γαστρονομικής μας παράδοσης, των εκλεκτών πρώτων υλών, των νέων τεχνικών και των διεθνών τάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα εδώ.

Loader