Θεσσαλονίκη: Μασκοφόρος της... νοστιμιάς ο Μανώλης Παπουτσάκης

Ο αγαπημένος σεφ άνοιξε και πάλι το "Χαρούπι" του στο κέντρο της πόλης και πρωτοπορεί με μάσκες έξυπνες και ταιριαστές με την πανδημία αλλά και την κρητική κουζίνα

- Newsroom

Το άνοιγμα εστιατορίων και καφέ που περίμενε με τόση αγωνία όλη η χώρα και ειδικά η "πρωτεύουσα" της γεύσης, η Θεσσαλονίκη ήρθε επιτέλους σήμερα το πρωί και όλοι οι άνθρωποι της εστίασης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να υποδεχτούν και πάλι τους θαμώνες τους, με νέα μέτρα αλλά και ξεχωριστή διάθεση.

Ο Μανώλης Παπουτσάκης, ο αγαπημένος Κρητικός σεφ και ειδικός συνεργάτης του περιοδικού "Food magazine" της "Μακεδονίας της Κυριακής" και αρθρογράφος της "Θεσσαλονίκης" έχοντας εκτός από μια μοναδική σχέση με τη γαστρονομία και τη γεύση και μια ιδιαίτερη σχέση με την φιλοσοφία, μιας και είναι το αντικείμενο των σπουδών του, το... φιλοσόφησε. Μιας, λοιπόν και οι φιλοξενούμενοι στο "Χαρούπι" του δε μπορούν να δουν το ακαταμάχητο χαμόγελό του λόγω μέτρων προφύλαξης, έφτιαξε μάσκες ιδιαίτερες που συνδυάζουν το χιούμορ με την... κουζίνα.

Ο γνωστός σεφ, υποδέχεται ήδη τους πελάτες του κρητικού εστιατορίου του με μαντινάδες κομμένες και στην κυριολεξία ραμμένες στην νέα πραγματικότητα της εστίασης. Δείτε τις φωτογραφίες με τις χειροποίητες μάσκες του βραβευμένου σεφ όπως τις ανέβασε ο ίδιος στο Facebook.

manos2.jpg
manos4.jpg
manos3.jpg

Loader