Θεσσαλονίκη: Μικροί σεφ έφτιαξαν παραδοσιακά φαγητά από χώρες που διοργάνωσαν Ολυμπιακούς Αγώνες (φωτ.)

Στο Ολυμπιακό Μουσείο πραγματοποιήθηκε η πιο γευστική συνάντηση της χρονιάς

- Newsroom

Το Σάββατο 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης η πιο γευστική συνάντηση της χρονιάς! Το εργαστήριο «Υγιεινής Διατροφής και Μαγειρικής» ολοκλήρωσε τον κύκλο μαθημάτων, με τους μαθητές του να αποχαιρετούν τη χρονιά, με τον πιο…. νόστιμο τρόπο!

Ο Β΄ κύκλος του εργαστηρίου έδωσε τη δυνατότητα στους επίδοξους νέους μάγειρες να δημιουργήσουν συνταγές από όλο τον κόσμο, σε ένα γαστρονομικό ταξίδι που διήρκησε 14 εβδομάδες. Οι μικροί σεφ έφτιαξαν παραδοσιακά φαγητά από χώρες που διοργάνωσαν Ολυμπιακούς Αγώνες, γνώρισαν τα ήθη και τα έθιμά τους και μοιράστηκαν όμορφες αναμνήσεις, με οδηγό τις Ολυμπιακές Αξίες.

ergasthrio-mageirikhs-1.jpg

Τελευταίος σταθμός της μαγειρικής περιπέτειας ήταν φυσικά η Ελλάδα, με την εκπαιδευτική αίθουσα μαγειρικής του Ολυμπιακού Μουσείου, να πλημμυρίζει με λαχταριστές μυρωδιές και γεύσεις. Στο τέλος της ημέρας, οι μαθητές του εργαστηρίου έλαβαν αναμνηστικά δωράκια και διπλώματα συμμετοχής.

Οι μικροί μας φίλοι ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη νέα σχολική χρονιά, έτοιμοι να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες και αναμνήσεις, στο πιο διασκεδαστικό εργαστήριο της πόλης, αλλά και να ανακαλύψουν το μοναδικό Ολυμπιακό Μουσείο, μέσω των νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Loader