Σήμερα ο μπακαλιάρος έχει την τιμητική του!
Εμείς θα τον συνοδέψουμε με τη ρετσίνα Κεχριμπάρι
Μικρά μυστικά για τη συνάντηση του παραδοσιακού πιάτου της ημέρας με τις σύγχρονες επιταγές
- Newsroom
Οι νέοι σεφ επιχειρούν συχνά να παρουσιάσουν με μια σύγχρονη ματιά τις αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές, θέλοντας να ανανεώσουν την προσέγγισή μας για πιάτα με τα οποία έχουμε μεγαλώσει.
Στη Μήλο, ο παραδοσιακός μπακαλιάρος, που έχει την τιμητική του σήμερα, παρουσιάζεται σε μορφή street food: Σουβλάκι μπακαλιάρου με αλιάδα και μια σειρά από μικρά μυστικά για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα...
Η παρουσίαση έγινε στην πρωινή εκπομπή του Open.
Σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης
Το μαγαζί που ξεπέρασε έναν αιώνα λειτουργίας και έγινε θέμα και στο BBC
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου, επαγγελματίες αλλά και καταναλωτές μιλούν στο emakedonia.gr - Μέχρι 18 ευρώ η τιμή του