εστίαση

Θεσσαλονίκη: Εστίαση… σε αναγκαστική δίαιτα - O χαμένος τζίρος των 30 εκατ. και το δύσκολο φθινόπωρο

Θεσσαλονίκη: Εστίαση… σε αναγκαστική δίαιτα - O χαμένος τζίρος των 30 εκατ. και το δύσκολο φθινόπωρο

Η ακρίβεια «ξεστρώνει» το τραπέζι –Οι τρελές αυξήσεις (πάνω από 40%) στις πρώτες ύλες, τα «εξωγήινα» ενοίκια και οι και οι νέοι «ανταγωνιστές», σούπερ μάρκετ και βραχυχρόνια μίσθωση

Θεσσαλονίκη: Γιατί ξεκίνησε… απότομα δίαιτα η εστίαση - Ο χαμένος τζίρος των 30 εκατ. ευρώ, το οξυγόνο της ΔΕΘ και ο κίνδυνος για 1.000 λουκέτα

Θεσσαλονίκη: Γιατί ξεκίνησε… απότομα δίαιτα η εστίαση - Ο χαμένος τζίρος των 30 εκατ. ευρώ, το οξυγόνο της ΔΕΘ και ο κίνδυνος για 1.000 λουκέτα

Θεσσαλονικείς και τουρίστες τρώνε λιγότερο έξω, εφαρμόζοντας αυστηρή... λιτότητα στα έξοδα - Το ψυχρό καλοκαίρι, το παγωμένο φθινόπωρο και οι προκλήσεις

ΓΣΕΕ: Το Ινστιτούτο Εργασίας καταγράφει πολύ χαμηλό επίπεδο στην ποιότητα εργασίας στην Ελλάδα

ΓΣΕΕ: Το Ινστιτούτο Εργασίας καταγράφει πολύ χαμηλό επίπεδο στην ποιότητα εργασίας στην Ελλάδα

Τι αναφέρει η δημοσκόπηση για διάφορες πτυχές σε εργασιακά περιβάλλοντα, όπως η ένταση, η διαχείριση του χρόνου, η επισφάλεια και η εξέλιξη των εργαζομένων

Τελευταία Νέα