H Ioniki στην ARTOZA 2025!
Από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2025 στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo
- Newsroom
Βάση
230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
55 ml ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ρόφημα αμυγδάλου
40 γρ. σκόνη αμυγδάλου
125 γρ. μαργαρίνη
30 γρ. ζάχαρη
40 γρ. κακάο
2 γρ. αλάτι
Γέμιση
200 ml ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ρόφημα αμυγδάλου
5 γρ. εκχύλισμα βανίλιας
260 γρ. κουβερτούρα
50 γρ. ζάχαρη
Για το γαρνίρισμα
Σμέουρα
Αμύγδαλα
Φουντούκια
Φιστίκια Αιγίνης
Εκτέλεση
Βάζουμε τα υλικά της βάσης σε ένα μπολ, εκτός από το ρόφημα αμυγδάλου
και ζυμώνουμε καλά. Προσθέτουμε το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ρόφημα αμυγδάλου και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία λεία ζύμη. Την απλώνουμε σε ταρτιέρα 26 εκ. και την ψήνουμε με βάρος, ώστε να μην φουσκώσει, στους 175οC για 12 λεπτά.
Βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μεταλλικό μπολ και τα ομογενοποιούμε σε ένα μπεν μαρί. Αφού η τάρτα έχει κρυώσει, προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας και βάζουμε την τάρτα στο ψυγείο για 3 ώρες. Κόβουμε σε κομμάτια και γαρνίρουμε με φρέσκια σμέουρα και τους ξηρούς καρπούς.
Μέτριο
Μερίδες 8
Χρόνος 240 λεπτά
Από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2025 στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo
Η διοίκηση της εταιρείας ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους εργαζομένους
Το «Έξω Καρδιά» party πραγματοποιήθηκε στον χώρο των «Βομβιδίων»
Η έκθεση λαμβάνει χώρα από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου στο Las Vegas Convention Center