Ακίνητα: Το «άγγιγμα του ΜΙΔΑ» βάζει το σύνολό τους στο ηλεκτρονικό δίχτυ της εφορίας
Τι αλλαγές φέρνει το νέο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων
- Newsroom
Σε ανώμαλη προσγείωση στην ελληνική πραγματικότητα υποχρέωσε τον "ευρωπαίο" Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΣ ΓΙάννινα, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη έφτασε στην ολική ανατροπή σημειώνοντας σπουδαία νίκη με 3-1 στους "Ζωσιμάδες".
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα και έχασαν στο 16' σπουδαία ευκαιρία με το άστοχο πλασέ του Γιάκου. Οι Αρκάδες είχαν μία υποψία ευκαιρίας με το σουτ του Μάσα στο 39' και στο 42' κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Μπαράλες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή του ΠΑΣ ήταν καθολική και στο 59' έφτασε στην ισοφάριση μετά από φάση διαρκείας και διαγώνιο σουτ του Τσάβες. Ο ρυθμός των γηπεδούχων ήταν καταιγιστικός απέναντι στον ανήμπορο να αντιδράσει Αστέρα, που μέσα σε τρία λεπτά βρέθηκε στο καναβάτσο.
Στο 67' ο Τσάβες έβγαλε μόνο του τον Κοροβέση στα αριστερά της περιοχής, ο τελευταίος γύρισε προς τη μικρή περιοχή και ο Ιλιτς με πλασέ έκανε το 2-1. Τρία λεπτά μετά, ο ΠΑΣ κλείδωσε τη νίκη του. Από τη σέντρα του Ντάσιου, ο Τζημόπουλος βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Αστέρα στο 73' όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Παπαχρήστου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (84' Χαρίσης), Κοροβέσης, Ίλιτς (79' Σαπαλίδης), Στρούνα, Τσάβες (77' Ακόστα), Λίλα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παπαχρήστος, Ουσέρο, Τιέ Μπι (63’ Μουνάφο), Μάσα (75’ Πάρα), Φερνάντες (46’ Κουρμπέλης), Ρόλε, Μπαράλες.
Τι αλλαγές φέρνει το νέο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων
Η πρόγνωση της Ε.Μ.Υ για το Σαββατοκύριακο και τις πρώτες μέρες της επόμενης εβδομάδας
Καμπανάκι κινδύνου από τους επιχειρηματίες μετά τα φαινόμενα λειψυδρίας
Γεννήθηκε στα Χανιά, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, το «Καρντασιστάν» όπως την ονομάζει και διέπρεψε στις ΗΠΑ και στο MIT